Køb af planter på nettet

 
22-10-2011
Planter

De fleste er vant til at gå til en planteskole, når de skal købe planter. Men der findes efterhånden mange muligheder for at købe planter på nettet, og det er ofte både nemmere og billigere.

Fordele ved at købe planter på nettet.

Åbent døgnet rundt
En af de store fordele ved at købe planter på nettet er, at du kan udvælge og bestille dine planter alle dagens 24 timer og alle ugens syv dage.

Tidsbesvarende
Ved at bestille på nettet, så er du fri for at skulle køre frem og tilbage.

Pris
Når du køber dine planter på nettet, så vil du oftest kunne finde nogle virkelig gode tilbud. Dels er det nemt at sammenligne priser, og dels så spare netbutikker for at have leje til en dyr butik, så det behøver ikke tjene lige så meget som de fysiske butikker.

Udvalget er stort
Når du køber dine planter på nettet, så vil du oftest have langt flere planter at vælge imellem sammenlignet med i en fysisk butik.

Ulemper ved køb at planter på nettet.

Leveringstid
Når du køber planter på nettet, så går der selvfølgelig noget tid før du har planterne, modsat en fysisk butik, hvor du kan tage planterne med hjem med det samme.

Når du køber på nettet, så skal du være opmærksom på hvilken leveringstid de har. Hvis du ikke er tilfreds, så vælg er anden leverandør.

Hvordan bliver de leveret
Et andet problem kan være levering. Find ud af hvordan de bliver leveret, og sikre dig at det passer til dine forventninger. Har du en plads hvor de kan aflevere. Hvis du f.eks. bor i lejlighed så kan der måske være et problem.

Friskheden
Du skal sikre dig at du modtager blomster og planter som er tilstrækkeligt friske. Du skal overveje om forsendelsestiden er for lang. I mange tilfælde kan man vælge forskellige forsendelsesformer.

 
 
Find information om: have guiden guide
(Hovedkategori: Gode råd om haven)